Typy kurzů

Francouzská kuchyně

Francouzská kuchyně je styl vaření pocházející z Francie, který se vyvíjel celá staletí společenských a politických změn.  Způsob přípravy jídel francouzské kuchyně významně ovlivnil kuchyně téměř všech zápa... » více

Italská kuchyně

Italská kuchyně je jednou z nejuznávanějších a nejzajímavějších kuchyní na světě a přitom většina jejich receptů se skládá z maximálně pěti až šesti surovin. Právě jednoduchost, nepřeplácanost a v neposlední řad... » více

Kuchyně evropských velkoměst

 Každá země, její oblasti a velkoměsta mají své gastronomické speciality a recepty kterými se vyznačují a jsou pro ně specifické. My se Vás pokusíme v tomto kurzu postupně seznamovat s co největším množstvím lokací... » více

Mexická kuchyně

 Mexická kuchyně je určitě jednou z nejpestřejších a nejzajimavějších na světě, přijdte se naučit několik základních a skvělých pokrmů a přesvědšit se že pravé mexiko chutná trochu jinak než jste zviklí z če... » více

Ryby a mořské plody

Ryby a mořské plody jsou jedny z nejzajímavějších a nejchutnějších surovin které v dnešním světě zaměřeném na zdravou a dietní stravu nemůžou chybět ve Vašich kulinářských dovednostech. Tyto suroviny, velmi bohaté... » více

Steaky

Kurz pro opravdové labužníky, kteří mají rádi kus pořádného masa a chtějí ho umět  připravit tak aby si ho báječně vychutnali. V kurzu Steaky si s námi připravíte několik druhů steakového masa, marinád, omá... » více

Sushi

Sushi (suši) je tradičním, klasickým japonským jídlem s tisíciletou historií Během své dlouhé historie si každá část Japonska vytvořila místní speciality. Některé z receptů si udržely svou podobu, jiné byly uprave... » více

Google translate

Kalendář kurzů

Po Út St Čt So Ne
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Newsletter

Mějte přehled o našich novinkách!

Aktuality

  • kurz Italské kuchyně (08.03.2012)
    ve čtvrtek 22.3. kurz Italské kuchyně, těšíme se na Vás
  • Vyzkoušejte náš nový kurz steaků (28.02.2012)
    naučte se jednou provždy připravovat steaky tak jak jste si vždy přáli a vyhněte se tak i drobným chybám které dokáží nenávratně zhatit váš oblíbený pokrm. Kurz pro opravdové masožravce :)

Sdílej tuto stránku