Kuchyně evropských velkoměst

Typy kurzů » Kuchyně evropských velkoměst
 Každá země, její oblasti a velkoměsta mají své gastronomické speciality a recepty kterými se vyznačují a jsou pro ně specifické. My se Vás pokusíme v tomto kurzu postupně seznamovat s co největším množstvím lokací a jejich kulinářskými specialitami.

momentálně vyučované Menu:

  Paříž - Kuře v hrnci na červeném víně: kousky kuřete dušené v omáčce ze zeleniny , bylinek a 
červeného vína, příloha restované brambory s česnekem a rozmarýnem nebo
jasmínová rýže

Brusel – Dušené slávky v jedné z těchto verzí:na víně, v omáčce z čerstvých tomatů,
na šafránovo smetanové omáčce, na černém pivu

Vídeň – čokoládový fondán horký čokoládový desert doplněný krémem z máty a
vanilkového lusku

   

 

 

Termíny kurzů

V současné chvíli není vypsán žádný termín.

» Poptat vlastní akci

Google translate

Kalendář kurzů

Po Út St Čt So Ne
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

Newsletter

Mějte přehled o našich novinkách!

Sdílej tuto stránku