Kuchyně evropských velkoměst

Typy kurzů » Kuchyně evropských velkoměst
 Každá země, její oblasti a velkoměsta mají své gastronomické speciality a recepty kterými se vyznačují a jsou pro ně specifické. My se Vás pokusíme v tomto kurzu postupně seznamovat s co největším množstvím lokací a jejich kulinářskými specialitami.

momentálně vyučované Menu:

  Paříž - Kuře v hrnci na červeném víně: kousky kuřete dušené v omáčce ze zeleniny , bylinek a 
červeného vína, příloha restované brambory s česnekem a rozmarýnem nebo
jasmínová rýže

Brusel – Dušené slávky v jedné z těchto verzí:na víně, v omáčce z čerstvých tomatů,
na šafránovo smetanové omáčce, na černém pivu

Vídeň – čokoládový fondán horký čokoládový desert doplněný krémem z máty a
vanilkového lusku

   

 

 

Termíny kurzů

V současné chvíli není vypsán žádný termín.

» Poptat vlastní akci

Google translate

Kalendář kurzů

 
  »

Newsletter

Mějte přehled o našich novinkách!

Sdílej tuto stránku