Francouzská kuchyně

Typy kurzů » Francouzská kuchyně
Francouzská kuchyně je styl vaření pocházející z Francie, který se vyvíjel celá staletí společenských a politických změn.  Způsob přípravy jídel francouzské kuchyně významně ovlivnil kuchyně téměř všech západních zemí a její kritéria jsou používána téměř všemi západními kuchařskými školami. V listopadu roku 2010 byla francouzská gastronomie přidána organizací UNESCO na světový seznam nemateriálního kulturního dědictví UNESCO.

Seznamte se v našem kurzu s kuchyní která je právem považována za TOP mezi světovými gastronomiemi. V našich kurzech připravujeme průřez od "obyčejných" venkovských jídel která zastupují jednotlivé regiony Francie až po složitější pokrmy moderní Francouzské gastronomie.

AKTUALNÍ MENU FRANCIE:
 
  - Salade Niçoise au thon grillé - salát Nicoise s čerstvým, prudce zapečeným tuňákem žlutoploutvým

  - Boeuf Bourguignon – Hovězí vysoký roštěnec dušený po Burgundsku s vínem, bylinkami a zeleninou

  -Mousse au chocolat , pommes caramel au calvados – Čokoládový mousse, jablka karamelizovaná s Calvados



 

 

Termíny kurzů

V současné chvíli není vypsán žádný termín.

» Poptat vlastní akci

Google translate

Kalendář kurzů

 
  »

Newsletter

Mějte přehled o našich novinkách!

Sdílej tuto stránku